Καυσόξυλα

Με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη έχουμε εναπτύξει όλες τις δυνατές λύσεις μεταφοράς και συσκευασίας καυσοξύλων. Μπορείτε να αγοράσετε τα ξύλα σας σε τσουβάλια, σε παλέτα και σε σάκο. Σύμφωνα με την ισχύουσα αγορανομική διάταξη τα καυσόξυλα πωλούνται σε χωρικό κυβικό μέτρο στοιβαχτό. Ανάλογα με τον αποθηκευτικό σας χώρο και τον τρόπο μεταφοράς που σας βολεύει, επιλέξτε τη λύση που σας εξυπηρετεί περισσότερο. Πρόσθετη δυνατότητα μεταφορέα (συνεργάτης μας) για την τοπόθέτηση των ξύλων στον χώρο σας.
Καυσόξυλα Βουλγαρίας

Η εταιρεία AD PALLETS διαθέτει πολυετή παρουσία στο χώρο της εμπορίας ξυλείας και καυσόξυλων και λειτουργεί με γνώμονα την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της.
Η AD PALLETS εμπορεύεται καυσόξυλα όλων των τύπων, όπως επίσης pellets, μπρικέτες, ροκανίδια, μπάλες ροκανιδιού και wood chips. Ακόμα, διαθέτει ξύλα συσκευασμένα σε παλέτες 1μ3 – 2μ3 και σακιά 0,035μ3. Τα ξύλα μας είναι ξερά, έτοιμα για κάυση. Είμαστε εξουσιοδοτημένοι κοπείς ανακυκλώσιμων δασών παράγοντας τη δική μας ξυλεία.

Διάφορα είδη ξύλου

Αποφεύγοντας τους ενδιάμεσους και με ευθύνη στο περιβάλλον πετυχαίνουμε την εξαιρετική ποιότητα που θέλουν οι πελάτες στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

Προτεραιότητα της AD PALLETS είναι η άμεση εξυπηρέτηση των παραγγελιών των πελατών κάνοντας παραδόσεις κατ’ οίκον σε όλη την Αττική μέσα 1-2 ημέρες.
Έχουμε υποκαταστήματα στη Νέα Ερυθραία, την Παιανία και στο Ρέντη όπου μπορείτε να παραλάβετε τα ξύλα σας ή να κάνετε την παραγγελία σας.

Οξιά


oksia

Ανήκει στην κατηγορία των μαλακών ξύλων. Ανάβει εύκολα. Εκείνα δηλαδή που έχουν μικρή πυκνότητα, ανάβουν εύκολα και γρήγορα, δίνοντας δυνατή φλόγα, η οποία όμως δε διαρκεί αρκετά
Είναι ιδανικό ξύλο για τζάκικαθώς δίνει μεγάλη φλόγα χωρίς να προκαλεί προβλήματα καπνού που δημιουργούνται από τα κωνοφόρα δέντρα όπως π.χ. το πεύκο.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ : Τζάκια,ξυλολέβητες και προσανάμματα
ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ : 4.700 kcal/kg

Δρυς


dris

Το ξύλο της δρυός είναι από τα αγαπημένα των καταναλωτών, κυρίως για την ωραία φλόγα που δίνει και τη διάρκεια καύσης. Ανήκει στα πλατύφυλλα δέντρα και έχει μεγάλο βάρος. Είναι πυκνό, καίγεται με ήρεμη και μακριά φλόγα και αποτελεί ιδανική επιλογή για καυσόξυλο.
Ανήκει στην κατηγορία των σκληρών ξύλων. Έχει μεγάλη θερμιδική απόδοση. Δεν ανήκει στα «ευκολόκαυτα» ξύλα, έχει όμως μεγάλη διάρκεια καύσης και γι αυτό προτιμάται για συνεχή χρήση.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ : Τζάκια και ξυλολέβητες
ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ : 4.700 kcal/kg

Πέυκο


pefko

Τα καυσόξυλα από πεύκο είναι επίσης πολύ διαδεδομένα στην Ελληνική αγορά καθώς το πεύκο είναι δέντρο αυτοφυές και συναντάται άφθονα στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας (κυρίως κοντά στη θάλασσα). Το ξύλο του πεύκου είναι ξερό, μυρίζει ωραία και αναφλέγεται πολύ εύκολα γιατί περιέχει το ρετσίνι που είναι εύφλεκτη ουσία.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ : Τζάκια και προσανάμματα
ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ : 4.800 kcal/kg

Ελιά


elia

Μία πολύ καλή επιλογή ξύλων για τζάκι είναι τα ξύλα της ελιάς. Καίγονται αργά, μυρίζουν ευχάριστα, δίνουν μία δυνατή, γαλάζια φλόγα και κάνουν πολύ ωραία θράκα. Τα καυσόξυλα και τα κάρβουνα από ξύλα ελιάς χρησιμοποιούνται πολύ στην Ελλάδα, αφού άλλωστε η ελιά είναι το κατεξοχήν δέντρο της Ελληνικής γης.
Ανήκει στην κατηγορία των σκληρών ξύλων. Έχει μεγάλη διάρκεια καύσης και προτιμάται για συνεχή χρήση. Η καύση του λαδιού που περιέχεται στο ξύλο της ελιάς δημιουργεί μεγάλη φλόγα. Αρνητικό αυτής της καύσης είναι ο καπνός που προκαλεί προβλήματα στην καμινάδα.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ : Τζάκια και ξυλολέβητες
ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ : 4.100 kcal/kg